dag 11.

Lottish och jag i sommras !
Emily och jag också från i sommras, lekte med eyelinern hah.
Pappa, David och jag första 2009! Länge sen, + jag hade väldigt kort hår då..!
Hah, Issa och Eve från min födelsedag !

Finns inte direkt så mycket att skriva, jag skulle visa några av mina favorit bilder och nu har jag det, fast jag har massor mer men det skulle bli för mycket .

Random

Snygga tjejer på musiklektionen !


dag 10.

Okej så jag tror inte jag blir ledsen så lätt, jag blir mera sur och förbannad. Jag grinar lätt men de är oftast inte för att jag är ledsen. Jag blir iallafall ledsen när vänner sviker, ganska obvious varför? För litar man riktigt mycket på någon och är helt 100% på att den inte kommer svika eller snacka skit om en och så får man reda på att den har gjort båda sakerna, de suger verkligen. Jag kan bli jätte ledsen när jag läst/kollat klart på en suuper bra bok/serie. För man vill bara att det ska komma mer böcker/avsnitt så man har de att se fram emot, och så får man ju alltid favoriter i böckerna/serierna som man vill följa och se hur det går för den. Ja blir också ledsen av matte. Jag hatar matte, de är så himla jobbigt och svårt och när det inte går bra då blir man så sjukt less. Det jag inte gillar med matten heller är att det finns bara ett svar, antingen har du rätt eller så har du fel. Det finns inget mellanting man kan inte ha en egen syn och tanka om saken de finns bara ett rätt svar that's it. Ganska svår att lista saker man just blir ledsen över, jag blir som sagt oftare sur och arg.



spotify

Idag har jag varit i skolan som vanligt, efter skolan satt jag med eve ute i solen och väntade med henne för hon skulle möta lukas. Är det bara jag eller känns det som det är typ vår ute nu!! WHOHO! Ja iallafall duschade jag för en timme sen och tvättade precis bort ansiktsmaksen och nu ska jag gå ner och tjatar jag på pappseen om att han måste fixa mitt spotify igen för de har tagit slut.


 



dag 9.

Jag blir glad av bra vänner som man vet att man kan lita på, såna som man inte behöver oroa sig för att de ska snacka massor med skit om en eller bara strunta i en när man verkligen behöver den. Jag har massor med såna vänner så därför är jag glad för det mesta, du märker om jag är sur. Jag är ganska dålig på att göma mina känslor heh,
Jag blir glad av värme! Helt ärligt känns det som man är en slö, blek, ful zombie hela hösten/vintern man går bara runt och väntar på att det ska bli varmt igen så man kan gå ut utan att frysa ihjäl. Och jag har inget att göra på vintern, snö har jag ingen användning för längre! Jag åker inte pulka, jag bygger inte snöfort eller snögubbar, jag kan inte åka skidor. Snö är överskattat, de är fruset vatten inget mer.
Iallafall så blir jag också glad av palmer. Jag ÄLSKAR palmer! De är så fina och härliga och ser man palmer då vet man att man är utomland och att det är varmt ute! jag önskar att skogen jag bor i va en palm skog och inte en granskog, det skulle va helt perfekt ♥
Självklart blir jag glad av massor med fler saker men jag orkar inte sitta här och rabbla saker jag blir glad av, det skulle ta för lång tid. 



Dag 8.

Ett av alla vinterminnen är när jag issa och eve två dagar innan julafton skulle ha Harry Potter maraton.
Vi hade fixat så vi hade alla filmerna jag och eve va as tagg på att kolla HarryPotter och issa var ah lite sådär taggad för hon gillar inte Harry Potter !! (konstigt javet.!) Vi satte igång filmen och började kolla på 1an, för man måste ju börja i början ! Men sen när filmen va slut så orkade ingen sätta igång en till så det slutade med att vi bara kom igenom en film, EN! Efter det gjorde vi massor annat roligt, men ändå bra HP maraton, hah

Eve med eliot


issa & jag, ja målar en badass tatuering!

Blogga.

Vet att jag inte bloggade igår, ja jag glömde helt enkelt och så hade jag ändå ingenting intressant att skriva. Känns sådär roligt att fylla en blogg full med bara massa strunt som typ vad jag har för strumpor på mig och sånt, men jaja nog om det! Jag får skriva två såna dära "dag 1. " osv idag.

Birthdays


Idag vaknade jag upp hos issa ungefär kl 10, och jag hade otroligt nog lyckats ta av mig min tröja i sömnen? jag sover alltid med en t-shirt eller nått och jag vet att jag somnade med den men sen när jag vakna låg den på golvet.. lite skumt. Men käkade frulle hemma hos issa sen så fick jag skjuts hem till mig och gjorde mig iordning för att vi skulle fira David och pappas födelsedagar idag. Så hela tjocka släkten från bådas sidor (mamma & pappa) kom hit så käka vi mat och åt tårta och allt sånt. Just nu sitter jag och målar naglarna och kollar på Himym♥

dag 7.

 

Ett sommarminne är Augustifesten/rixfm som jag var på tillsammans med emily,eve och lotta. Det är varje år är det i mitten av augusti och det är massa personer som spelar på en stor scen, det spelar igentligen ingen roll vilka som spelar utan man är mer där för att träffa folk och ha roligt,  Det är alltid as kul och man åker karuseller specielt en som snurrar massa i luften ♥ man käkar massa sockervadd och munkar! Det är som ett rikigt bra avslut på sommaren/sommarlovet för skolan börjar bara någon vecka efter. Har massor med bra sommarminne men valde de här för jag hade mest bilder från augustifesten hah.


crash

Sitter just nu hos issa och vi har precis kollat på BB och nu spelar vi Crash Bandicoot på hennes gamla xbox haha dock suger vi båda ganska hårt på de men de är roligt iaf ♥

Dag 6.

 

Ganska dålig bild på min klass men de var den bästa jag hade. Min klass är ganska.. sär, nej men jag kan inte direkt säga att hela klassen håller ihop som en stor "familj" vissa kommer jag sakna massa nu när vi gårut 9an, medans några ska det bli ärligt skönt att slippa.. haha. Men även fast jag kan hata min klass ibland iallafall när vi har klassråd, så kommer det kännas konstigt att börja med massa andra som inte e dessa personer. Fast ska bli skönt att inte gå i en klass som associeras med varken bonde eller potatis haha.


instagram

 

 

 

Följ mig på instagram @Hannahlinnea


dag 5.



Jag är inte ihop med någon så jag kan inte skriva om kärlek så, men kärlek för mig är mina underbara vänner, skulle inte klara mig utan mina vänner!
Sjukt bra musik, alltså sån musik så när man hör den kan man inte bara sitta där tyst och lyssna utan man bara måste typ sjunga med eller gunga/dansa med.
Resa utomland, då menar jag till varma ställen! Jag är ingen vinter tjej direkt utan hatar vinter,snö,slask, och sånt jag vill ha soool,palmer, och fina vita stränder!
Sommaren, ungefär samma sak som de innan men jag älskar verkligen värme och jag står inte ut när det är kallt och på sommaren är det ju nästan ljust och man känner sig så himla pigg och glad + de är typ 1000ggr roligare att vara ute!



The Hunger Games

Såg nyss att idag är det bara EN MÅNAD kvar tills HUNGERSPELEN kommer ut på bion!! Asså jag längtar nått sjukligt tills den kommer ut, böckerna är ju helt Amazing och då måste ju filmen vara det med! Så alla som inte läst böckerna gör de! Och orkar ni inte de, skyll er själva.


Vår

Sitter ute och väntar på mormor så hon kan släppa in mig i sin lägenhet, ganska härligt att sitta ute i solen känns som det äntligen håller på att bli våår! har precis varit på ansiktsbehandling och jag vägrar åka buss hem såhär . Hah..


dag 4.

bild från julen 2011
Jag vet inte riktigt om jag har en speciell "förebild" det finns ju så många personer i världen som har gjort framstående saker. Jag har ingen person som jag helt ser upp till, men om jag nu måste säga någon så skulle jag nog säga. Min kusin Fanny, för hon har kämpat sig igenom skolan och allt sånt för att bli det hon verkligen velat även fast det varit jobbigt. h hon är alltid snäll och glad även fast hon verkar jobba väldigt mycket.
Som sagt har jag ingen rikig "förebild" men de Fanny är nog de närmsta man kan komma .

Aj.

 

Okej så idag var jag alltså i yxbacken med Lotta Emily och eve för att åka skidor för första gången,Det var roligt så länge det gick bra vilket  var typ 2 sec, sen gick det ju inte precis som jag hade hoppats..  Orkar inte gå in på detaljer men, AJ! Två bilder från backen jag ser ju sådär lagom proffsig ut.


Semlor


Feta semlor Feta brudar !
Vi taggar BB för ikväll !


skidor.

bild ifrån sommras

Just nu lockar jag håret och packar för snart ska jag dra till emily för att sova där med henne och eve Whop Whop! för imorgon drar jag emily eve och lotta och köttar (emilys favvo ord.) Alla skidbackarna i yxbacken !
Kommer gå super även fast ja inte kan åka skidor men jag har ju massa kompisar som kan lära mig. Kan det bli bättre? nej tror inte de ♥

dag 3.

Bild från i sommras

Lotta min kära vän som jag lärde känna i slutet av 6an, när du gick på Björke och jag gick på Hällestad fast då hade jag bara pratat med dig lite och kände dig inte så väll sen hamna vi i samma klass och vart jätte bra vänner!
vilket jag är otroligt glad över! du är en jätte kul tjej som man alltid kan skratta och ha kul med, du tar inte saker för seriöst och är typ alltid glad du är jätte kul att vara med och man mår alltid bra och är glad i din närhet!+ att du har sjukt snyggt/långt hår!! Jag kommer sakna dig massa massa massa nu när vi ska börja i olika skolor.. men vi får se till att hålla kontakten iallafall! älskar dig ♥
Också bild från i sommras

Emily du är helt klart en av mina närmsta vänner. Vi lärde känna varandra i 7an när vi hamnade i samma klass, men det var på spanskan som vi verkligen lärde känna varandra och vart vänner ! Du är sjukligt söt och verkligen jätte snäll och rolig man kan prata med dig och veta att du inte kommer säga det man säger till någon annan. I 7an bråkade vi tyvär en hel del men det har vi slutat med ! (som tur var) Jag är jätte glad att jag har lärt känna dig emily och att vi blivit så bra vänner ! men även dig kommer jag att splittras ifrån nu när vi slutar 9an. men vi får även vi se till att hålla kontakten! Puss på dig älskar dig ♥
bild från i höstas/vintras

Evelina! Du är nog den av mina närmsta vänner jag har känt längst. Vi lärde känna varandra innan 6ors tror jag på "tryggis" men i 6ors hamnade vi i olika olika "klasser" du i öst och jag i "syd" men sen i 3an slogs vi ihop och vi började vara med varandra mer. sommaren 09 var du jag och issa en hel sommar typ! vi kom i samma klass i 7an och har fortsatt vara nära vänner ! Du är en person jag kan prata med allt om och du förstår verkligen , vi kan vara seriösa och prata "deep talk" men även ha as kul tillsammans! du är jätte rolig jätte söt! och jag tycker verkligen om att vara med dig! Känns som jag kommer splittras med alla mina vänner nu efter 9an.. för även du ska ju börja i en annan skola än mig ! men vi får se till att hålla kontakten ! Älskar dig ♥
Bild från vintras

Issa/Abbedissaissa vän/följeslagare/mupp vet inte vad jag skulle göra utan dig! Vi har känt varandra sen jag gick i 4an och du i 3an, jag var en dummis mot dig då och jag ångrar det än idag!! du är min abbedissaissa och jag hade inte klarat mig utan dig! Vi är nästan varje helg (om du inte har kyrkmojs eller är med erik) och vi gör alltid samma sak (fyller fb fullt med konstiga inlägg/bilder/videos) men det är alltid lika roligt, tror inte jag kan ha tråkigt när jag gör det med dig ! du är alltid snäll, förstoende och rolig. Jag kan prata med dig om precis allting och du lyssnar alltid ! Jag har alltid sjukligt roligt med dig och är med dig ÄVEN fast du jämt lyssnar på teknik.pata.. och det säger en hel del om våran vänskap! Jag vet inte hur jag kommer klara att inte gå i samma skola som dig längre, att inte se/prata med dig varje dag.. men jag vet att vi inte kommer tappa kontakten, jag tillåter det inte!
Älskar dig min kära söta/rara/gulliga abbedissaissa ♥

dag 2.

 

Jag hade ingen bild på mina föräldrar tillsammans som inte var blurrig och konstig så det fick bli två bilder.

Iaf så heter mina föräldrar kristina och stefan och jag älskar dem båda oändligt mycket! Vi tjaffsar rätt ofta och de tjatar hela tiden på mig om massa saker t.ex. städning och sånt med de finns alltid där och är alltämt super bra ♥ Jag kan skämta med dem och skratta & ha kul. Jag kan prata om nästan allting med dem och de lyssnar och hjälpter mig om det är nått, Jag vet inte vad jag skulle göra utan min underbara mamma & pappa ♥

 

Okej så min kääära broder! Han heter David och vi bråkar rätt ofta eller ja bråkar och bråkar vi stör oss mer på varandra och typ tjaffsar. Men jag är väldigt glad att jag har David iallafall för jag skulle vara väldigt ensam om jag inte hade honom och vi kan faktist ha roligt tillsammans, prata om saker, typ om nått kul/konstigt hänt i skolan. haha nej men det är bra att ha en bror ♥


bigbrother

Igår kom issa och eve hit på kvällen för att se BigBrother invigningen ! Sjukt härligt att de har börjat igen Bigbrother♥ Men tyvär va issa tvungen att åka hem innan det börja, men eve och jag kollade på hela! Ska bli intressant hur det går för Hannah W i huset haha..( jag hatar svenska killar tjejen)
vakna vid kl 10-11 typ och kolla på pretty little liars !
bra kväll/morgon ♥

snel

Varsigod emil du är jette snel

dag 1.

1. Mitt fullständiga namn är Hannah kristina linnea Gustafsson
2. Jag gråter väldigt lätt och till nästan allting, filmer, låtar, texter, trailers ja you name it
3. Jag har fobbi för vaxfigurer  och har alltid haft det jag får panik när jag ser en och börjar grina..
4. Jag ÄLSKAR sommaren.
5. jag blir väldigt brun på sommaren och blir det väldigt lätt, vilket äger !
6. Jag lyssnar nästan jämt på musik, och har en väldigt blandad smak lyssnar på det mesta.
7. Utan vänner känns allting tomt och tråkigt så mina vänner är väldigt viktiga för mig!
8. Jag älskar älskar älskar att åka till usa och blir jätte ledsen varje gång jag kommit hem därifrån.
9. Jag har lågt självförtroende och tycker det är jobbigt att titta folk i ögonen länge
10. JAG ÄLSKAR HUNGERSPELEN, OCH LÄNGTAR SOM EN GALNING TILL DEN 23 MARS!!!

20 dagar.

Jag och mina fina vänner Emily (emilyklemedsson.blogg.se) Och eve (eannalucy.devote.se) runt julas! 
Tänkte göra en såndär 20 dagars grej för att ni ska få reda lite mer om mig !

20 dagar
1. 10 st fakta
2. min familj
3. mina närmsta vänner + kort text
4. en förebild
5. kärlek för mig
6. min klass
7. ett sommarminne
8. ett vinterminne
9. detta gör mig glad
10. detta gör mig ledsen
11. några favorit foton
12. någon/något som inspirerar mig
13. en dikt jag skrivit
14. min absoluta favorit låt
15. några saker jag älskar att göra
16. jag & mitt syskon
17. en viktig händelse
18. ett barndoms minne
19. en text jag skrivit.
20. bland det viktigaste i mitt liv

May the odds be ever in your favor

Okej så jag ska alltså börja blogga (igen) hoppas de går bättre den här gången och att det faktist är kul..!
Min kära vän issa som har fixar allt med koder och sånt (Anderssonissa.blogg.se)
Kan skriva ett inlägg om mig och så sen har inte tid nu.. hehe

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0