And suddenly, i felt nothing

Kollade precis klart på Fight club! Faktiskt första gången jag såg den men måste säga att den var ju jätte bra, och så gör det ju inget att Brad Pitt är med och är sjuukligt snygg heller! Trodde det bara skulle vara massa snubbar som samlades och slogs i ett garage eller nått men den är ju jätte intressant och man fastnar verkligen !  Så om det finns någon mer där ute som är lika efter som jag och inte sett den än så tycker jag verkligen ni ska göra det ! 
 
               

sommardepp

varför kan det inte vara såhär underbart i sverige??
Är det bara ja eller blir man fruktansvärt deprimerad av det här vädret vi har nu? Mår så himla dåligt av att vakna med regn och så bara fortsätter det hela dagarna.. Det känns t.om. som att man inte kan förvänta sig någonting bättre av den svenskasommaren, typ att det är helt normalt att det regnar hela dagarna och är 15+... Om det inte blir bättre snart tvingar jag mamma på en solsemester. 

Confession

 
 
 
Nu har jag haft sommarlov i snart en vecka men det känns fortfarande inte som om det faktiskt är sommarlov. Det känns som att vi bara har lång helg och imorgon ska jag gå upp lika tidigt som vanligt och möta klasskompisarna i korridoren för att snacka om vad som hänt de senaste dagarna. Jag har hela tiden sagt att jag inte tycker om min klass, att jag längtar som en galning till att få slippa vissa personer. Men känner nu att på nått sett så kommer jag nog sakna våran missbildade klass lite grann. Lite pinsamt såhär på efterhand att erkänna det nu när jag under de här 3 åren nog varit tydligast och mest högljud om hur störd och jobbig jag tyckte våran klass var. Känns konstigt att vissa personer från klassen men även nian kommer man nog aldrig mer att träffa, visst man har hela sommarlovet att träffa alla kompisarna men dedär personerna som man inte var med men som man kanske sa några ord till ibland kommer man kanske aldrig mer se.  Ja ja nu ska jag sluta tänka på skolan och fokusera på att ha ett sjukt nice SOMMARLOV! 

Ett inlägg

sommrigt värre! Nu vart ni allt sugna va ;)?

Jag suger på blogg.. Nej men jag skyller det på blogg.se appen som vägrar fungera(??)  så jag kan inte blogga när jag är i lägenheten för där har jag varken internet eller dator, har inte hänt så himla mycket att berätta om direkt ändå men ah ska bli bättre jag lovar! + att när jag får min laddare så kan jag lägga upp bilder igen, förstår om folk tröttnar på alla mina instagram bilder hela tiden hehe.. ah imorn ska jag iallafall vara med sara så vi får se vad vi hittar på :) 


sommarlov

NNu äntligen har jag SOMMARLOV! bilden ni kan se ovan är på min klass från 7an till 9an M/D 9:1 kan inte säga att jag kommer sakna hela klassen men helt klart en del från den! Skolavslutningen gick bra och det vart bara lite tårar inne i kyrkan när alla började sjunga den blomster tid.. Efter det åkte vi flak med hela klassen och sen drog jag hem för att fika med släkten för att sedan åka tillbaka till finspång för att dra till bönnern med bra vänner! bra kväll träffade mycket roliga och glada människor! Synd bara att sommarlovets första dag har varit regning men vad annat kan man förvänta sig av den svenska sommaren?  har inga bilder men jag kan säkert tatta lite från mina amigos bloggar! hejss

Packar som en dåre

 


2 bilder från idag när jag lekte brandman och släckte eld! Föresten ja jag har byxor på mig, ser inte ut som det men de finns där.. Nu packar jag som en galning för de här kommande dagarna! Ska packa för middagen och avslutningen så det blir en hel del.. Men det är ok för lyssnar på musik samtidigt och musik gör allting 100% roligare ! aja hejs

 

 


Brandman för idag

 


Sitter ute i solen och njuuter av vädret ! Idag var vi vid nått brandställe och fick veta hur man ska göra om de skulle börja brinna och hur man sprutar med olika brandsläckare, slutade 11 Emily åkte hem då men Lotta och jag satt först på Åbergs och fikade sen gick vi ner till grillen och köpte milkshake. Åkte 1 bussen hem och har suttit ute ända sen jag kom hem!

 


funny cuz it's true


Hahahaha asså åh, så himla sant haha.

I got sunshine on a cloudy day

Satte upp lite fina bilder i lägenheten för några dagar sedan, men tyvär har alla redan ramlat ner.. haha skit tejp.

Lugn dag som vanligt, Förutom på klassrådet imorse haha, kommer verkligen sakna våra "lugna" klassråd haha.. Men iallafall hela No lektionen satt vi och spelade simcity4 och de gick suuperbraa! Fick även reda på att jag har mvg i biologi vilket känns toppen! Idag efter skolan har jag inte gjort någonting ätit ostbågar och kollat på film typ, men det är ju också trevligt! Nu ska jag nog kolla på en till film eller nått, vet inte men aja hejs!
Har som vanligt inga bra bilder.. Måste verkligen hitta laddarfan till kameran....

Bättre sent än aldrig

Bloggade ingenting igår men ah, Issa kom hit vid 4 typ så hon var här och sov över, lika trevligt som alltid! ♥
Hon åkte imorse vid 11 typ och resterande av dagen har jag typ bara gått runt och ätit ostbågar, mycket händelserik dag! Men så ska det vara på söndagarna då ska man vila och ta det luungt! Duschade precis och snart ska vi väll äta kvällsmat. Blir nog lägga mig tidigt ikv är fruktansvärt trött.. Hejs
Måste dock passa på att skriva GRATTIS till min vän lotta som dock fyllde år igår men aja ! bättre sent än aldrig!
GRATTIS LOTTA !! hoppas du hade en helt AWESOME dag med massor paket och tårtor ! Puss ♥

teenagerposts



Tea time med klubbor


Ännu en lugn dag i skolan, började med att öva på avslutningssången sen hade vi "Tea time" med sabina så bakade scones som vi sedan åt tillsammans med te, blev lite mjölkrig mitt i bakandet villket resulterade i att jag såg ut som spöket laban i ansiktet.. ska aldrig mer kasta mjöl på emily iaf haha.. Härligt med helg nu, även fast skoldagarna har varit rätt chill i veckan så är det alltid nice med ledigt! nästa vecka är min allra sista på nyhemskolan känns både bra och dåligt, kommer sakna vissa väldigt mycket men det ska bli skönt att komma "vidare" och göra någonting nytt :) Jaja nu sitter jag iallafall och äter godis och lyssnar på musik hejss.

Soet

Lika som bär ♥


Svar på kommentar


Fick en till fråga från nån anonym snubbe, mycket lättare om ni bara länkar blogg om ni nu har de så kan jag svara i en kommentar där istället, men det går bra såhär med :). Lägenheten jag pratat om i en del inlägg är en lägenhet som jag och min broder har i finspång !

"To be somebody you have to eat somebody"

william spetz♥ Bara titta och njut

Med klassen i Norrköping

snodd bild från lottas blogg, cred till henne och en länk http://lottaaandersson.blogg.se
Idag var jag med klassen i norrköping för att kolla på 3D film på visualiseringscentret. Kollade filmen Seamonster lite halv läskig sådär men de var väll kul! Sen efter fick vi göra vad vi ville fram till 2 så käkade med emily lotta och eve & sen gick vi lite i affärerna, hittade faktiskt en tröja och två klänningar! Men tyvär så har jag slarvat bort laddaren till min kamera så kan inte ta bild på grejerna än men snart så. Nu käkar jag pomme (standard) och lyssnar på musik. Hejs!

#rubrik


Chill dag idag i skolan. Började med sovmorgon till 10 över 9 så fick sova lite längre imorse♥ Sen när jag kom till skolan så spenderade vi hela förmiddagen med att kolla på Mr Bean & äta glass! Kom hem med 2 bussen och har bara kollat tv och tagit det luungt, Nu ska jag duscha sen blir de nog vänner ♥ Hejs

F.R.I.E.N.D.S



Tumblr_lebf47qxsk1qdpnr4o1_500_large
Tumblr_m4a8z56eqd1qzydh2o1_500_large
Tumblr_lfouv3dfzd1qflkuto1_500_large
Finns det seriöst nått bättre än Friends ♥

Svar på kommentar


fick en kommentar från nån som undra vart jag skulle gå för gymnasium, så tänkte svara på den.
Jag ska alltså gå Ekonomi på Bergska, och och alla jag har hört som ska gå samma är tjejer så det ser ut som de blir värsta tjejklassen, haha men de blir nog bra ! :)

tråkiga dagar

hampus fick stå för bilden idag, med söt lånetröja och allt ♥
hampus fick stå för bilden idag, i söt lånetröja och allt♥
Har inte hänt nått speciellt de senaste dagarna därför jag inte bloggat, var på IKEA i lördags och köpte bord och stolar till lägenheten så nu är de inte lika tomt längre ! Känns som de sista skoldagarna kommer gå jätte segt, för vi har vanliga lektioner o de suger + att det är typ världens sämsta väder ute, asså vad är de här för skit? sommar en vecka sen fick det räcka tydligen för nu är det ju höst/vinter igen.. jaja ska sluta klaga och fortsätta kolla vänner nu bye!

RSS 2.0