If your dreams don't scare the shit out of you they are not big enough

skolan idag var väll som vanligt, satt i kulturhuset 2 timmar och lyssna på politiker i finspång, ytterst spännande!
Duschade precis och nu kollar jag vänner! Ska nog snart plugga till matte provet imorn men de är så tråkigt..

badasss



Badass tjejer!
Nä men orkade inte blogga igår, som vanligt.. Men iaf så hade jag svenska att göra så hade inte tid. Nu sitter jag iallafall i skolan och skriver ut bilder på vårblommor med emily ! Efter skolan vet jag inte vad som händer men de får vi väll se då. Hejs


Helgen


tattade en bild från issas blogg för jag orkade inte lägga in bilderna från min kamera, men ska göra det snart!
Dålig bloggning hela helgen.. men iallafall i fredags var det ju marknad, hot as hell... dock lite för de va så sjukligt varmt! Förstår inte hur man orkade gå där hela dagen när man gick i 6an typ. Igår så hade vi 50-års fest för pappa, hade issa med mig och vi hjälpe till lite och såå, trevligt var det iallafall även fast jag inte kände alla hah. Kollade vädret imorse och såg att det skulle bli kallare och regnigt i veckan (</3) så passade på att sola lite extra mycket idag så brännan håller ;) + att det är så himla häärligt att ligga ute i solen ♥
Nu sitter jag och kollar vänner och spelar tetris, jag är lika beroende som dig nu lotta..

Marknad


Sitter i skolan och ska skriva om Rymdkapplöpningen med lottish! Var nere på finspång på rasten för finspångsmarknaden är ju idag, köpte munkar och slush ♥

Jag älskar Jonathan almen! <3

Jag älskar verkligen Jonte almen han är så jävla bra, och verkligen jävligt snygg 😘😘😘😘😘😘😘😘😘


Solen når ända till nyhem

Faktiskt en riktigt bra dag idag! va i skolan men där va vi mest ute i det underbara vädret♥♥
Va ute på No'n och fotade blommor och lite annat med haha, Lotta stack vid 11 för hon skulle va nagelmodell åt lisa så jag och Emily fortsatte fira hennes födelsedag med både drömbullar och glass! Hoppas nu det fortsätter va såhär super bra väder!

Trött

Jag suger på att blogga men ah, dagen har varit lång.. Och jobbig. Är sjukt trött, vaknade i lägenheten med Emily efter en kul men lite jobbig kväll/natt. Vi käkade frulle på balkongen och snackade blaj. Nu ligger jag i min säng o kollar vänner. Ska snart sova hah. Bild på mig och Emily från igår!


lolsotrue

Haha tack issa för du länka den här sidan på din blogg! allt stämmer så himla bra!
Har suttit i en kvart nu och kollat igenom allt dör lite smått haha.

Friluftsdag

Friluftsdag idag med skolan då, alla 9or skulle va vid mässeln idag för att orientera och göra "överlevnads" övningar!
Lottish och jag orientera och det gick super! akon fick följa med oss på vägen ♥ Men iallafall jätte bra dag med stråålande sol hela tiden! super härligt med långhelg nu :)

Vanliga dagar, sånt det inte är kul att läsa om

Hej dålig upt på bloggen jag vet. Men ah, idag var det det sista NP jag trodde de förra va sista men så var det icke.. Men iallafall så gick det väll sådär.. Sen resterande av dagen spelade alla 9:or Brännboll, åkte 1 bussen hem så har varit hemma och bara chillat hela eftermiddagen. Imorn ska vi ha orientering och "överlevnads övningar" typ. De ska väll bli.. intressant.

Tack

Tack för att du bloggar åt mig kära Emily :) :) :) :) :) <3


Hannah du suger

Hejs skulle bara meddela att Hannah bloggar skit dååligt ! Alltså att hon knappt bloggar om ni förstår ! Hälsningar Emily !


Taylor lautner får stå för bilden !

Helt okej dag i Skolan, som vanligt typ. Sitter nu med so plugg b&j och ska snart sätta igång en film . Har suttit i lägenheten hela dagen och bara degat. Sen efter filmen ska jag nog sova !


Ordinary days


Eve & Lotta bjussar på bilden. Skolan idag va som vanligt. Kom hem och kollade på tv typ, nu ska jag packa för ska sova i lägenheten imorgon. Känns ju sådär kul att sitta där o dega hela dagen men ah, ja hittar nog på nått !

Känns helt ok med turkiet

Fick nyss reda på att mormor bokat en resa till turkiet för hela stockbergs sidan! så den 15 åker jag till värmen igen ! Ska bli så sjukt nice! hotellet vi ska bo på ovanför på bilden! ♥

Lillabloggen och jag.

William Spetz & jag har samma problem.
Har No prov imorgon och jag har inte pluggat alls mycket.. Men det går bara inte,
och speciellt inte när det finns BB att kolla på hah.

Studiedag i mitt ♥



Va ju på emilys dansuppvisning igår, och de va grymt bra ! Idag är det ju studiedag sjukt härligt! Dock vart jag ändå väckt flera gånger imorse.. Nu ska jag plugga på No'n hejs♥

Trött

Vakna nu av att min katt ligger och snarkar i mitt rum... Fuukk life


ta det lungt

Chillat hela dagen låång, nej men har varit och kollat på färg och fototapet till lägenheten. Hitta en sjuukt nice så om vi väljer den kommer de bli fett snyggt , vi va även och köpte typ stekpannor och sånt gojs som man behöver hah..
Nu sitter jag och käkar fruktsallad med yoghurt och honung ♥ imorn ska jag och evelutt dra in till stadium arena för att kolla på emilys dansuppvisning , kommer bli as bra !

fototapeten vi kolla på, sjuuukt snygggg! asså den på väggen i bakrunden hah..

checka bloggen!

Såg att min gulliga vän emily länkat min blogg i sin blogg så tänkte göra samma!
så alla kolla den här braiga bloggen----> http://emilyklemedsson.blogg.se/

I think alot but i don't say much


ÄNTLIGEN KLAR MED NATIONELLA! wihu! så himla skönt att slippa göra fler proov nu är de klart! :)
Började dagen med matte nationella och de gick bra :) Resten av dagen innehöll mycket skratt , prat med dunder bra vänner! nu borde jag igentligen plugga so för har prov imorn men BB är så mycket roligare haha..

sova är överskattat

Känslan när man sa att man skulle sova för en timme sen men fortfarande inte somnat. Men de är okej för mamma kom med pannacotta till mig nu !


Valborg


As bra valborg med as bra folk! slutade lite knepigt, men de är ju rätt lätt att glömma.
sjukt trött idag iallafall och ska typ sova nu.

RSS 2.0