Tisdag

Igår då hade jag paranormal activity maraton i lägenheten med julia och moa, och kan ju säga att jag inte sov sådär super bra sen efter de... Bra filmer iaf, även fast jag somna lite haha, NU ska jag iaf göra mig iordning för att sen åka in till norpan med emily och eve, ska in och  se ted på bio :)! 

"And I'm so happy oh so happy, then again I'm always sad"

Min kväll + winnerbäck ur mina högtalare, bästa lars

Hela veckan planerad

Ser ut som dehär kan bli en bra vecka! Imorn blir det Paranormal activity maraton med julia och moa (kommer dö) sen på tors drar vi till stockholm för dan för att shoppaaa, och på fredag ska jag till köpenhamn med madre och padre över helgen! + att jag fyller år på lör ! Mycket att se fram emot, inte lite najs !
 
 

lolthatsme.tumblr.com.giflolthatsme.tumblr.com.gif

lolthatsme.tumblr.com.gif

hahaha, love this♥

 

 

 

 


stör mig

         Har inget att göra så när jag ändå är igång på saker som stör mig kan jag väll lika gärna fortsätta      hah..:)
 
  • Jag stör mig på alla som lägger ut/gillar statusarna som lyder såhär : gilla så gör jag en lista av de 10 snyggaste som gillat, gilla så betygsätter jag ditt utseende med : ful/snygg/snyggare/snyggast gilla så skriver jag hur snygg du är på skala 1-10 m.m. ASSÅ? Hur dålig självkänsla har man att man känner att man måste få bekräftelse från en massa randoms på fb? Ja menar varför vill man ens veta vad nån random kille tycker att just du har för betyg i snygghet, är de bara för att det ska kännas bra en stund? Och sen måste man gilla någon annans och se om han också tycker att man är en 10a?? Sen de som lägger upp statusarna... SUCK har ni inget liiv på rikigt, behöver jag ens skriva hur patetiskt det är? nej jag hoppas alla redan vet det. 
  • Jag hatar "gilla om jag är söt" statusar men de som är ännu värre är när de har som ursäkt för att lägga ut statusen : "har trist " eller " gör som alla andra" Varför inte bara erkänna att man vill så himla gärna se vilka som tycker man är snygg eller inte, jag skulle respektera de mer då, inte mycket, men ändå mer om de faktiskt vågade stå för det. 

  • Ja stör mig jätte mycket på folk som alltid ska ha rätt, och när de mot förmodan inte skulle ha de så kan de inte erkänna det även fast alla vet att de har fel! Tyvär bor jag ju med två stycken som just är sådär (pappa,david) och är van vid det men jag stör mig ändå alltid när de verkligen inte kan erkänna att de har fel utan ska fortsätta och försöka bevisa att de har rätt även fast de inte går!
Haha okej nu vart de bara tre saker men aja läs om ni orkar :)

Gnäll gnäll

OKEJ. Kan inte hålla mig längre, en sak som folk skriver på fb som jag stör ihjäl mig på är när tjejer/killar skriver "handsome" till andra tjejer...?!? MAN SÄGER HANDSOME TILL KILLAR INTE TJEJER!!
Okej vissa är oseriösa men vissa är inte det och ja kan inte låta bli att störa mig på det... så alla ni som skriver handsome till tjejer, SLUTA.

Winterfeelings

 
 
SÅ NAJS, fixade biljetter idag, finns fortfarande kvar tror ja så boka boka boka alla housefans !

Onsdag


Min fina bakrund på Macisen  
Hade matteprov idag då, kan väll säga att det gick helt ok bra, vissa grejer va lite klurigare än andra helt klart men de gick bra! Har ju företagsekonomi prov på fre men min nyckel till skåpet är borta och smart som jag är snackade jag inte med olle (vaktmästaren) om han kunde öppna mitt skåp sååå får rå plugga imorgon istället. Just nu sitter jag och lyssnar på The xx och spelar king.com
10 dagar till min födelsedag föresten!!! NAJS
 

Safe and Sound

Thehungergames ♥
Vill att den andra filmen ska komma ut nu!! Längtar som ett litet djur, men får väll "nöja" mig med böckerna så länge som jag skulle kunna läsa böckerna 1000ggr om för de är så himla himla magiskt bra 
 
 
 
 
 
 

Plugg

Plugg plugg o mera plugg, matteprov imorn och det måste gå bra, spenderar resten av kvällen/natten med matteboken och några liter te, najs

Tisdag

 
scchnygg brud. bjuder på den!
Hemma en snabbis för att Fräsha upp sig lite efter ett mördande gympapass.. Hoppas iallafall att allmänheten hade det roligt när vi stod och hoppade krysshopp på lidlparkeringen haha, Men ska snart pallra mig tillbaka till bergska för lite matte, sen blir det pizza med några från klassen!
 

Torka aldrig tårar utan handskar

 
 
Ikväll är det sista avsnittet av torka aldrig tårar utan handskar, SÅ BRA! ni som missat de tycker jag verkligen ska  gå in på svtplay och kolla kolla kolla!! Synd dock att de bara är 3 avsnitt men ändå jätte bra !
 

Impossible

 
I don't wanna wake up knowing i don't have a future

Att twittra eller att inte twittra?

Ja har tänkt på en grej ett ganska långt tag nu och de är : hur fan börjar man twittra?? okej de kom för typ flera år sen ja är medveten om det, MEN! Sätter man sig bara där och skriver typ vad man tycker och tänker om saker? vem skriver man till? de känns så skumt! vem bryr sig om vad jag har att skriva?? Önskar ja kunde och vågade för känns som de skulle passa mig bättre än att blogga för jag är så dålig på att uppdatera.. haha, får klura lite mer på de där! Någon dag kanske ni ser mig på twitter så stay tuned ;-) 
 
Heter : @hannahlinnea så följ eller nått :-)
 

winnerbäck

Idag är en äkta winnerbäck dag, Lasse take me away.

Man kan väll ändra sig?

Okej t.om. jag den största vinterhataren i hela sverige längtar lite efter julafton, längtar tills den första snön, sitta inne och kolla film och dricka varmoboy, första advent, himla mysigt faktiskt! Och sen alla bra julfilmer !! Typ ensam hemma, en av de bästa filmerna någonsin utan tvekan :)
haha keviiin <3 så himla söt!

borde pluggaaa

kom precis på att mina initialer, HG är samma som Hungergames asså HG, ganska najs.

Turkiet

saknar värmen, sverige är för kallt och grått. har inte laddat upp några bilder från turkiet så här får ni två iallafall, på min kusin på första bilden och på mamma och mormor på den andra :)

Lördagskväll

trodde jag skulle få en tråkig king.com lördagskväll men icke sa nicke nu drar jag till fimpen för att träffa moa :)!

chipmunks

Fick våra älsklingar idag i skolan, stolt macbook pro ägare nu <3

RSS 2.0