Skitdag

Åh jävla skitdag! Fyfan för vissa säger jag bara. Varit allmänt sur och grinig idag pga en sak, de enda bra med idag va väll att vi hade sovmorgon och sluta tidigt + att jag fick träffa lotta! Hoppas imorn blir lite bättre..!


Gultebo

Såå sjukt jävla trött efter idag... Har varit med hela klassen (EkNa12) på gultebo och gjort samarbetsövningar, orkar inte skriva om allting men har åkt buss,kanot,båt och traktor idag.. + lagat mat på stormkök och varit blind! Rolig dag dock sviinkallt ute !


F.r.i.e.n.d.s

Spenderar kvällen med mina friends, 
forever alone
Joey ♥
 

Bergska


Ok va rätt länge sen jag bloggade men har inte orkat och har faktiskt glömt bort hah.. Men iallafall så har skolan börjat nu och för er som inte vet så går jag nu 1an på Bergska, och där har jag ekonomi! Klassen är bra , de slog ihop natur och ekonomi så vi blev massor fler och nu inte bara massor med tjejer hah.. men jag ska sova nu ! Bloggar mer imorn... Eller ah tror de iaf hah!
 

Turkiet

En månad kvar ,
Sen drar jag o släkten till turkiet !
Känns helt ok dedär.


Can't sleep ZzZz

Känslan när du fortfarande inte lyckats somna, hoppas på att lite Ledin och stirra upp i taket gör mig trött ..

Eye candy till er trötta satar


brao blogg, fin blogg

pinsamt hur dålig ja är på dehär med blogg, Ska fan anlita nått geni som får göra dehär åt mig för ja ger upp. Bra header btw?

fakk blogg design

orkar fan inte meer. hur man än gör blir det fult och fel. önskar jag vore teknik geni. Nu har jag faktiskt på riktigt våldtagit min blogg.

Sommarplågor

Känns så himla surt nu när det bara är några dagar kvar tills skolan börjar och sommar kommer tills sitt slut, har även tänk på att iår har det ju inte kommit någon direkt "Sommarplåga" Eller okej Dansa pausa och typ summer paradise med simple plan men inte sådär många som det brukar vara. Visst är man alltid så jävla trött på låtarna typ i augusti så man kunnat spy för man lyssnat på de hela sommaren om och om igen men sen när man lyssnar några månader senare så får man flashbacks för hur underbar och härlig sommaren varit och det blir som ett "minne" för just den sommaren. Typ förra året var det ju : coconut tree, fest hos mange, on the floor m.m alla har säkert olika, men de va bland annat de här låtarna iaf jag satt och lyssnade på under sommarkvällarna med mina kompisar! 
 
          Om några månader kanske den här är "bra" igen ;)

Just girly things

Tumblr ♥ 

Slappa slöa & bara hänga

Slappis film kväll! kollade på sagan om ringen med madre & padre men innan åkte jag och pappa till B-hallen och köpte lite godis, alice smög sig in på bilden också, gullis ♥

Rape

Har en tråkigt så bestämde mig för att våldta min blogg lite, vet att headern sitter helt snett och så men ska fixa en nyy så ni får stå ut någon/några dagar

Fotografen

Världens finaste lilla kisse ♥ du kan när du vill!
Leker fotograf åter igen, gillar hur jag drev med alla som sprang runt med sin systemis och fotade blommor och regndroppar och nu ett år senare gör jag exakt samma sak haha. 
I'm a professional because i got a Canon! eller?

En rubrik som inte säger så mycket

Vet att denna bild redan varit uppe, men har faktiskt köpt flera till min samling ! dock har emily de ena och julia det andra..
Kollade klart The Vow idag istället, mådde dåligt och var för trött igår.. Men kan iallafall säga att den va väldigt
bra fast sorlig så om du är lika känslig för filmer som jag så kommer du garanterat att tjuta haha. Idag har jag faktiskt jobbat (!!) hjälpte pappa att måla kände mig väldigt duktig + att jag gjorde det även fast jag var sjuk och typ hostade varannan minut! Nu ska jag äta min chocklad (marabou med jordgubb ♥) och ladda ner någon mer film blir säkert nått sorligt så får väll snyfta mig igenom den här natten med! 

The vow

Har velat sett denna film länge och har hört massor bra om den, så nu ska jag äntligen se The Vow har faktiskt inte sett den innan.. har blivit helt fast i romantiska komedier/drama filmer. tröstar verkligen när man själv är  ensam och utan nångon..(emo) hah fast överlever nog! ;)  
 

Ryan Gosling

 
Männsklig perfektion ♥ 
Ryan Gosling utan tvekan världens snyggaste människa. 

LOL

Så kollade precis klart på LOL, alla som hade sätt den innan sa att jag "bara måste se den" så då gjorde jag det och... KYLE ÄR SÅ SNYGG!! O så sjunger han och spelar girarr !! haha aja men verkligen en film värd att se .
 

Krossa alla iphones

De går bra nu .


Dagen idag

Nice dag idag! Började med att jag drog in till stan idag med eve och Emily , fick gå upp kl 8 (!!) för bussen gick halv 10 i centrum, köpte lite grejer som jag kan fota imorn, hade nyss släkten här på middag och så, himla trevligt ! Nu kollar jag eva och Adam :)


RSS 2.0