Lovely friends


fel

oj såg nu att mitt stockholms inlägg kom in typ 5 gånger.. hah men nu är alla förutom ett borta :)

Stockholm

Vaknade innan 8 imorse och stil till Norrköping för att åka med tåget till Stockholm, så jag och mamma har gått hela dagen på stan och shoppat och nu sitter vi på fridays och tar nått och dricka. Skriver sen vad jag köpte och så :)


Hemmaaa

Hemma nu efter en bra kväll vid gron med bra folk! Började lite segt men sen när musiken kom så vart det roligare ! Var med Emily eve och Moa innan i lägenheten :)


Sunny summer day

Fotade lite blommor idag som en sann "proffsfotograf" nej men hade inget o göra så ah.. 
 
Solat hela dagen idag med hehe.. känns som man bara måste göra det när det väl är bra väder! Madre y padre va hos några och grilla så david och jag gjorde tonfisksallad till kvällsmat, sååå himla gott!! Ska kolla film nu tror jag.. eller sova, beror på om jag hittar nån bra! 

I think alot but i don't say much

ego pics a la hannah, hah nej satt ute på altanen med musik och min kamera och då går det som det går!

Cocacola & Jordgubbs

Låter bilden ovan summera kvällen jag har framför mig, + jordgubbss ! Gästerna drog vid 10 ungefär, hade en trevlig kväll med släkten, satt ute på altanen och käkade krusbärspaj och drack te. Nu sitter jag här med min cola mina jordgubbar och grym musik i mina högtalare. En helt okej kväll ändå!

Finally some sun

Äntligen lite varmt och soligt ute! suttit ute och solat sen halv 10 imorse, gäller att pressa när det väl är lite sol..;) Duschade för en liten stund sen och nu kommer det massa släkt hit så ska vi grilla och så, hoppas ni alla får en bra kväll! bloggar mer sen tror jag :)

A dash of colour for your wrist

Bracelets ♥ ska leta efter flera när jag drar till turkiet i september.

"Here's some advise. Stay alive."
Kollade Hunger Games trailern nyss & kom på hur otroligt bra böckerna/filmen är!! Längtar tills filmen kommer ut
på blueray.. ♥♥

Shit i lovee

 
 
Shitilovee.tumblr.com ♥

Laddare , CHECK !

 


Lite bilder från igår när eve , Emily, Hampus och Andy var här och grillade på kvällen! Hade super mysig och Satt och lyssna på svensk musik på altanen hela kvällen och snacka o spelade kort ! Emily och Andy badade t.om.. Verkligen en bra kväll! Måste göras om!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3344138/images/2012/pic_50034596ddf2b374d70001d2.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3344138/images/2012/pic_500345c49606ee588100020f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3344138/images/2012/pic_500345cae087c3233f000134.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3344138/images/2012/pic_500345cb9606ee5c870001d3.jpg" class="image">


Idag drog vi ännu en gång in till Gävle och kollade på någonting som hette "sommarkväll" och de var typ att artister kom dit varje onsdag och sjöng o spelade , så idag var det seanbanan haha.. Fick ingen bild för stod längst bak i ett hav av små barn och p12or ;) nej men de var väll kul! Imorn ska vi hem till Jonna och sen kl 5 går mitt tåg hem till kära Östergötland och Norrköping ! Ska bli skönt att komma hem till familjen och alla kompisar :) bild på deras ursöta lilla kattunge som bara är 4a veckor ! Ser ut som Ellen tar stryp tag men det gör hon då inte ;)


Snow white and the huntsman

 

Tumblr_m69wbskssq1r819gzo1_500_large

 


Idag så drog jag Erik och Felix in till Gävle centrum och såg på snow white and the huntsman. 

Den var super bra ! Spännande men lite sorglig, sen gör det ju inget att Chris hemsworth är med i den och är super snyyggg! Aja tycker att ni som inte sett den ska göra det ! Ett tips från mig .


I Gävle

Wihu! Äntligen äntligen fungerar blogg.se appen igen :)! Är i Gävle just nu och hälsar på mina kusiner , ska vara här i veckan men åker hem nån gång innan fredag iallafall, igår var det bröllop för min mammas kusin, Jätte fint bröllop :)! idag har ja bara sovit spelat tv-spel med kusinerna haha :) men ah, kommer blir bättre bloggning nu när appen fungerar igen ;)


Project X

 
26068feefef6cca5400ffd2ad8ad39b2_large
Tumblr_m3hf3w1frm1qhd0uho1_500_large
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kollade precis klart på Project X ! Har velat sett den sen jag såg trailern och den va typ lika bra som jag trodde den skulle va ! Så tips till alla, SE DEN! Och Emily om din 18års fest kommer som du säger va lika fet som den här, så måste du bjuda mig ;) 
 

En rubrik

instagram is my friend♥ 

Dålig bloggning, men jag skyller på att jag inte haft någon som tjatat på mig haha, men nu har emily tvingat mig att blogga så jag gör det för din skull..;) Har firtfarande inte hittat min laddare, så jag ska nog köpa en ny i veckan om jag kan komma in till stan. Vill gärna ha den tills i helgen då jag ska till gävle på bröllop! 

RSS 2.0