Washington DC

 

 


Ligger just nu i hotell sängen och dricker cola, är sjukt trött och har ont i mitt knä. Idag har vi gått runt i Washington och sett typ allt man kan se i denna stad, ne men mycket ! Har tagit massor bilder också men de åker upp senare för har inte lagt upp de på datorn än. Va vid vitahuset men jag träffade inte Obama :/ Har sett sjukt många demostrationer runt om i staden och alla demostrerade av olika anledningar. Va inne i en bokaffär och hitta denna tidning som jag bara var tvungen att köpa <3 <3 Skriver mer sen orkar inte mer nu.


Framme

Kom fram till hotellet för några minuter sedan, trodde först inte det fanns wifi men det gör de ! Efter en hel dag av flygning och sitta på massa olika flygplatser känner jag mig trött, seg, hängig och lite sådär halv snygg haha..
Planet ifrån Arlanda var försenat så vi missade vårat plan till Washington så vi fick ta det efter. Satt och grina i planet för alla fina sms jag fick av mina underbara vänner ! Saknar alla redan <3

Fick denna bild av eve & Lotta lite innan planet gick, sötisar :')


Starbucks

Hej , just nu sitter jag med la familia på starbucks inne på Arlanda och väntar på att vi ska få gå in i våran gate.


.

Dagen har varit .. Både ganska ledsam. Var tvungen att ta farväl av alla mina vänner idag och det gick bara inte att hålla tårarna inne :( kommer sakna alla så sjukt mycket ! Efter skolan åkte jag hem och packade det sista sen satte vi oss i bilen och åkte upp till Stockholm! Just nu ligger jag i sängen och ska snart sov. Bloggar imorgon innan planet lufter!

Btw Emily och Lotta såg ut som någon av er hade försökt blogga på min mobil för hitta två bilder jag inte känner igen ;) de va så fina så jag lägger ut de nu!


Usa

bild i repris, men ah bara och gilla läget !

Har längtat som en galning till i övermorgon hur länge som helst nu för då åker jag äntligen tillbaka till underbara Usa. Men nu två dagar innan börjar jag få värsta ångesten och är jätte nervös för att åka, är jätte rädd för att det ska hända någonting när vi är i luften med planet eller någonting (flygrädd som man är..) Jag vet att jag kommer tycka det är helt underbart när jag väl är där och jag kommer knappt vilja åka hem då, men nu känns det jätte jobbigt att lämna svergie och alla kompisar hemma. Lyxproblem känner jag men ändå jag HATAR o flyga flygplan! Fast det kommer nog kännas bättre när jag kommer fram till chicago för då är det bara ett litet 2 timmars plan kvar :)

munkar


image description
munkar munkar munkar med håål i

Skolan idag började med klassråd vilket är ganska onödigt för vi babblar ändå bara om massa strunt och kommer inte fram till någonting, sen hade vi Nationella labben i Kemi. Var sjukt nervös innan men det gick faktist bra och var inte alls så jobbigt !
Sen hade vi 3 timmars hål så jag eve emily lotta & hampus stack till B-hallen och köpte munkar & cola sen gick vi hem till lottas syrra lisas lägenhet och satt där i några timmar o käkade munkar och kollade på barnkanalen♥
Emily & jag gick tillbaka till skolan för att kötta (lånar ditt ord emily!) gympa !

The Hunger Games



Kom precis hem från bion och måste säga att hungerspelen var utan tvekan en av de bästa filmerna jag någonsin sett ! Jag satt och rös/skaka hela filmen för jag var så inne i allt som hände, ofta när filmer är sådär långa (den var 2 1/2 timme lång) så brukar man ju bli lite långtråkigt och man blir lite rastlös, men inte i detta fall! det kändes som den var typ 1 timme för den tog slut alldeles för fort.. Issa tyckte också den var jätte bra, vi satt och tjöt tsm som små grisar.. haha. Iallafall rekomenderar jag denna film till allt och alla ! DEN ÄR HELT AMAZING!

Spanska

Inte varit sådär super kul att suttit inne hela dagen för att man har varit sjuk när det ända som skrivs på FB är om hur varmt och härligt det är ute.. Men men nu är jag frisk så imorn ska jag till skolan igen! Men jag satt faktist ute en liten stund och tog lite kort på Alice. Nu måste jag fortsätta plugga för har spanska prov imorgon ..

photos


doodle buddy

lite fina bilder jag har målat medans jag legat här i min säng och degat.. ja jag har det väldigt roligt !


 

 

 

 


Sjuk

Åkte hem kl 12 från skolan idag med pappa för jag kände att jag inte alls mådde bra, somnade typ direkt när Jag kom hem och vaknade för en liten stund sen . Nu äter jag glass <3


BellyDancer


Började dagen på bästa möjliga sätt ♥
Vaknade typ kl 11 och sen jag & Issa ner och käkade frulle. Har precis sminkat mig & snart ska vi skjutsa hem issa för vi ska åka & kolla på en lägenhet i finspång.

school

Skolan idag var rätt lugn, började med bild sen efter hade vi 1h & 30 min hål för vi hade ingen vikarie till no'n. Så jag Emily, Eve & Lotta gick ner till åbergs och fikade! Resten av dagen var också rätt lugn. Nu har jag precis duschat och ska nog dra igång lite Friends♥

Förövrigt är det bara 2 veckor kvar tills jag och familjen åker till usa ! + de är bara en vecka tills jag äntligen får se hungerspelen!!
Min underbara drömbulle ♥

Sötare

Här är vi lite sötare än förra bilden


Blogg rape

Hihi hej nu sitter vi vid elementen med Hannah o har precis haft nationella i kemi Hannah älskar't så sjukt mycke att hon nästan skulle kunna tjuta glädje tårar :') hahha lova y Hannah <3333
Haha gammal


Florida

LÄNGTAR ♥♥

Jag tänker springa runt när du ber mig sitta still

Idag stod jag och Lotta i caffan! Jag skulle igentligen ståt med eve imorn med emily var sjuk och jag trodde att eve var det så då stod jag och lotta. Det gick jätte bra, dock hade inte jag med mig mina iphone högtalare som jag skulle ha med så jag kunde lyssna på min musik, så vi fick lyssna på några skivor som fanns.
Jag kom iallafall upp från badet för typ en timme sen och nu kollar jag BB ♥


Caffan

Idag sitter Lotta och jag i caffan! Kommer säkert gå jätte bra.


Melodifestivalen 2012

Kolla precis klart på melodifestivalen!
Själv tyckte jag att Danny skulle vinna för han kom ju 2a förra året och han såg så besviken ut nu.. Men Loreen var ju helt okej dock tyckte jag låten va lite skum iallafall i slutet hah.
Brukar aldrig kolla på Eurovision så spelar inte så stor roll för mig om hon vinner eller inte, men de är klart skulle väll va roligt om en svensk vann!


Countdown

Kollade på almenackan i köket & såg att det faktist bara var 19 dagar Kvar tills jag, mamma, pappa, & David åker till Usa !
Har längtat som en galning ända sen vi bokade resan vilket var någongång förra året & nu är det inte alls långtid kvar!! Min faster och min kusin Fanny kommer också vara med oss i Usa .
Men usa är inte det ända jag räknar ner till utan såg också att det bara var 12 dagar kvar till HUNGERSPELEN!!
även där längtat som en galning, ska bli så himla spännande att se om filmen är lika underbart bra som böckerna är ! Självklart hoppas jag det, skulle bli väldigt besviken om inte filmen var bra, eller om de gjort om massor scener så man känner inte igen någonting, för tycker böckerna är så fruuktansvärt bra !

solnedgången vid anna maria island förra året.

i can't sleep but i sure can dream

Igår efter att jag kom hem från skolan satte jag mig typ och kolla BB 24/7!
Käkade Pomme♥♥ igår med, mamma pappa & käkade räkor och hummer o de är snuskigt så ja fick pomme och kyckling istället hah. Sen resterande av kvällen/natten satt jag och snacka skype med Issa, Erik & Matteus. Somna först 2 gånger med då ringde issa och väckte mig.. Sen tror jag att ja somna för jag vaknade med en hörlur i örat och datorn var igång?.. Jaja väldigt trött är jag idag iallafall. Skulle igentligen kollat på Mello hemma hos Emily med henne och Eve men Emily smsade imorse och berätta att hon fått 39 graders feber ;/ KRYA ! ♥
Nu sitter jag iallafall och lyssnar på musik och ska kolla på de BB avsnittet jag missa igår .


Staffan

Emily jag och Lotta har gangstrat omkring på skolan nu i en timme , målade lite fina teckningar till en klass i 7an , sen lekte jag Staffan och limmade ihop ett av deras bord som gått sönder . De va allt nu ska jag snart ta bussen hem !


Blogg blogg

Lovade min "bloggcoach" Sofie att jag skulle blogga idag så nu gör jag det.!
Iallafall idag har det varit studiedag (skööönt!) så jag har legat hemma och kollat på tv mest, men var inne i norrköping för att fixa mitt nya pass. Kan ju säga att de är ingen beautyqueen på bilden iaf.. Nä men nu snackar jag skype med Issa och Erik.

dag 14.

okej hoppar direkt till dag 14 för ja skriver inte dikter, och de där med vilka som inspirerar mig är ju ungefär samma som förebild! Men iallafall, svårt att bara ta en favorit låt.. Jag har så många, men en som jag verkligen tycker om är håkan hellström- nu kan du få mig så lätt. Den älskar jag och tröttnar inte på den som man kan göra med andra låtar! Och så älskar jag kent- utan dina andetag. Den är underbart bra ! Men som sagt har jag många favorit låtar så det här var bara två.



no time

Hello bloggen. töntigt de där lät då man jajaa.  Iallafall så är jag fulltmedveten om hur sjukt dålig jag är på att blogga. Men jag har varit upptagen och har inte haft nått att skriva om. Men nu tänker jag iallafall göra alla de dagar jag har missat så att det blir bra igen !

slänger in en bild när issa och eve headbangar. coolt som tusan

Sämst

Hej jag vet att jag inte har bloggat så bra de här dagarna men jag har helt enkelt ingen ork eller tid ! Just nu är jag iallafall i Stockholm kom precis hit, ska göra mig i ordning sen ska vi ut och käka på resturang . Jag gör alla dagar jag har missat när jag kommer hem.


RSS 2.0