tomorrowland

 
 
fetaste skiten någonsin. Vill du komma upp i taggish mode så kolla denna video, 20 min men lätt värt. 
Första anhalten när jag fyllt 18 lääätt

Lyckan när..

lyckan när du tror det inte finns nått att kolla på tvn så går du in på disney channel och ser att lejon kungen 2 spelas ! <3

Gnäll Gnäll

I brist på liv täntke jag skriva lite mer saker jag kom på som jag stör mig på hah.. 
 
1. Folk som spammar ner fb med bilder på deras mopeder/bilar.. De lägger seriöst upp bilder vaarje dag på typ avgasrör och hjul, hah asså vem är de som vill se de där bilderna ens? De finns speciellt ett visst "gäng" såna killar i finspång, tänker inte nämna namn men tror nog alla fattar vilka för de lägger helt seriöst upp bilder på sina jävla volvo bilar varje dag.
 
2. Om man t.ex. snackar med någon och så säger man typ : jag tycker lila är fint, så säger den andra nej röd är finare då kanske man svarar men jag Tycker lila är finare och den säger Nej röd är faktiskt finare! Asså? De finns ju inget rätt eller fel på en sån sak, de är tyckande? Det finns inte en färg som är vetenskapligtbevisat "finast" utan de är egetyckande. Blir så himla störd på folk som inte kan säga jag tycker  utan måste säga : röd är finast.
 
3. Människor som översätter rakt av från svenska till engelska.. Jag vet att det är en väldigt dum grej att störa mig på och att alla inte är jätte bra på engelska, men när jag ser nån som skriver typ : i feel so real shit down , då kan jag inte hålla mig utan blir så himla störddd. Har faktiskt sett en som skrivit sådär och han hävdade själv att han va "flytande" i det engelska språket och tyckte de va lättare än svenska.. Yessss
 
4. Folk som snackar när de är genomgång i klassrummet, typ om man har genomgång i No så sitter de några och "viskar" till varandra hela tiden! Det är jätte jobbigt och man kan inte tänka på nått annat än att de sitter där och pratar medans läraren försöker förklara en grej, okej jag är inte helt tyst på lektionerna men jag pratar inte när läraren står vid tavlan och ska förklara någonting så att man fattar, de är bara respektlöst, och sen om läraren inte kan säga till ordentligt och bara säger typ : snälla kan ni va tysta, när de pratat heeela genomgången. Säg till på riktigt så de blir tysta. 
 
5. Tjejer som fördummar sig själva, de är super vanligt och exakt lika frustrerande som de är vanligt. Varför vill man verka korkad? Jag känner ingen kille som säger att de tänder på en dum och korkad tjej? Jag skäms typ om en tjej skulle säga nått som : afrika är inte de ett land? eller nått sånt självklart som hon bara måste veta men säger ändå så för att låta sådär "gulligt korkad" Nej tjejer sluta upp med att fördumma er själva de är inte gulligt de är bara patetiskt och pinsamt. 

Obama

 
För er som missade att obama vann presidentvalet igår/imorse. HÄR HAR NI TALET. 
Vet att jag inte bor i Usa men är ändå glad att de va han och inte Mitt Romney som vann.

Stuff from Copenhagen

Okej så lovade ju att lägga upp det jag fått när vi var i köpenhamn, bilderna vart lite halv kassa kläderna är snyggare irl men ni ser ju ungefär! Fick en t-shirt, ansiktstvätt och ansiktskrämer men de ligger i mammas resväska så orkar inte hämta de :) VARSE GOD MOA!

Shopping

 

Fun day shopping, visar allt jag köpt när jag kommer hem har ingen kamera med mig :)


Köpenhamn

Vart ute hela dagen och shoppat i Köpenhamn, måste säga att affärerna är 1120293509245 ggr bättre än de är i Sverige så de har varit jätte kul! nu sitter jag på rummet med pappa och vilar men tror väll vi ska ut lite mer sen :)

One direction

Glömde nästan skriva att jag ska se one direction i maj!! Emily den finingen fixade bijetter till oss imorse så den 8 maj smääller det !! ♥ 

Fredag

Road trip needs = GOOD music & Mcdonalds foodSephora

känslan när du får reda på att det finns ett sephora i köpenhamn
happines♥

Shoppelishoppa

Som sagt var jag ju i stockholm igår och fick med mig 4 basic tröjor. Tröjorna från hollister för de är såå otroligt mjuka, och jag gillade färgen på den långärmade, sen baseball tröjan från american apparel har jag letat efter lääänge. Den stickade är ifrån carling! Nu ska jag fortsätta packa :)

Torsdag

Var med moa och julia i huvudstaden för lite shopping, kan väll säga att det var en väldigt händelserik dag hah! Iallafall fick jag med mig en del schnyggt hem, kan fota och lägga upp sen. Nu ska jag packa för imorn drar jag, madre, och padre till köpenhamn över helgen! 

RSS 2.0