Saftkalas

Saftkalas med härliga brudss


inget att skriva

Har inget att skriva så ah, vart ute i det underbara vädret hela dagen. Nu ligger jag och kollar på gamla BB avsnitt. Intressant liv och så ah.

nya usa bilder


Don't ever change. For anybody


Awesome friends !

TeenagerPost

För du vet att allting stämmer.

Lugna dagar , chill dagar

Dålig bloggning de senaste två dagarna javet men har inte haft lust eller ork.
Har varit lugna dagar iallafall, igår va jag med lilla isabell vilket alltid är kul!
Idag hade vi ju Nationela på morgonen.. Uppsats skrivning på engelska men de kändes bra, vart klar snabbt så fick sitta och vänta hur länge som helst .. Sen kollade vi på film på So'n Pearl Harbour♥ Känns ju sådär att sitta och as grina inför hela klassen men de va ju inte direkt första gången och jag va inte ensam om att tjuta ! Nu sitter ja vid weheartit & degar med musik i lurarna, helt ok ändå

Grillens pomme är den bästa ♥


Rätt lugn dag idag i skolan, hade dock engelska muntligt nationella men de gick bra ! Efter skolan tog jag bussen upp till gv för o va med sara! vi cykla till grillen och käkade pomme ♥ jätte kul att träffa henne igen! :)
Kom precis hem och såg att pappa gömt min plattång igen.. hehe, brukar göra de när ja inte stänger av den innan jag går till skolan, så nu är de bara o leta!

Du blir aldrig för stor för my little pony.


Finner inga ord för hur glad jag är just nu ! Hittade detta på youtube, de är ett klipp från en av mina absoluta favorit filmer som liten :') letat som en galning på någonstans man kan ladda ner hela filmen men har inte hittat någonting, men nu hitta jag alla klipp på youtube :')

Be so good they can't ignore you


Hemma från skolan nu då. Idag va de rätt chill, hade bild och fortsatte med min tryck grej, råkade spilla på mitt linne så de är en stor lila fläck längst ner... Sista lektionen hade vi gympa och då skulle vi upp till grosvad och bada, så jag och mina hurtbullar till amigos gick hela vägen från nyhem till grosvad! Var lite halvdöda när vi väll kom fram men ah. Nu ska jag göra oboy och kolla på nån bra film/serie!

instagram ♥

Pics från min instagram. Hannahlinnea.

"If you're a bird i'm a bird"


Igår lekte jag alltså med Lottish, Ville hellre va hos henne men hon ba vägra så vi fick va hos mig.. Vi lyssnade på musik, drack te och kollade på the notebook (♥) underbar film dedär.As kul hade vi iallafall! Tog lite snygga bilder när lotta aka spännisen flashade sina muskler men nej de bilderna fick ja ju inte lägga ut.. Nu lyssnar jag iallafall på musik och ska städa mitt rum!

Te med lottish

Sitter i köket med Lotta och dricker lite te och äter grapefrukt, ytterst trevligt ! Nu ska vi försöka våga oss in i vardagsrummet för att se på film men de lär Ta ett tag för ingen vill öppna dörren.. Ehehe


" where's his glasses, He can't see without his glasses"

Kollade precis klart på My Girl, såg den första gången när jag var typ 6-7 och kommer ihåg att jag tyckte den var bra så jag laddade ner den och kolla på den nu. Dock var den sjukligt sorglig vilket resulterade i att jag grinade ögonen av mig, typ. Funderar på att ladda ner en till film men vet inte vad.. har fastnat för lite äldre filmer nu typ från 1990 talet, sånna man kolla på när man va liten !


The Hunger Games en gång till.

Peeta Mellark ♥


Tänkte blogga från mobilen igår men av någon konstig anledning så skickades de inte så jag skriver nu ist. Iaf så kommer jag inte ihåg vad jag gjorde i skolan men det var väll som vanligt antar jag (?) Men efter skolan så åkte jag jakob och issa in till stan för att kolla på The Hunger Games igen, eller som han som rev biljetten sa " jaha de hungriga spelen" funkar de me ju? Innan filmen käkade vi på donken♥ lika gott som alltid! Men filmen var lika underbar som första gången, man kan inte se den för många gånger! Kom hem typ 10 och då skulle jag duscha och sen sova, därav anledningen till att jag inte orkade blogga från datorn men jaja. Skulle ta med min peeta tröja men jag glömde den hemma :/

De äckligaste du kan äta


Kollade igenom Usa albumet ännu en gång bara för att, och då hittade jag bilden ovan. Fråga inte varför jag tagit kort på flygmat för de är inte ett speciellt kult motiv, men de är speciellt konstigt för mig då jag innerligt och fruktansvärt hatar flygmat. Jag hatar all flygmat, de är alltid någonting med kyckling eller någonting med fisk och de ser alltid lika dant ut och smakar alltid gummiboll. Jag har ju rest en hel del så man tycker ju att jag borde ha vant mig med både flygmat och att flyga men nej. Jag äter det bara inte, mamma och pappa har gett upp de försöker inte ens få mig att äta längre. Men iallafall tänkte jag att ni också skulle få njuta av godsakerna ♥

Peeta and you know it.

still waiting for my Prince charming
My blonde and blue-eyed baker ♥

Eye candyy


#rubrik



Kollade igenom alla bilder från usa albumet och hittade den här, standard posen. Haha ne de va nån som skvätte vatten på mig..

#rubrik

Första dagen i skolan då efter två veckors frihet. Nej men de va inte så jobbigt faktiskt, tråkigt med allt arbete men att träffa vännerna igen gör det hela värt flera gånger om! Nu sitter jag dock och skriver en No upg som igentligen skulle varit inlämnad samma dag jag åke hehe.. korkat av mig att börja nu men jag orkade inte tidigare idag..


sötisen jag forskar om ♥


home "sweet" home

Kom hem vid kl 11/12 har suttit på flygplan hela natten/morgonen så är sjukt trött + har jetlag för tidsomställningen.
Orkar inte leta upp bilder och krångla tänkte bara skriva ett inlägg så ni fattar att jag överlevde flygresan!
Nu ska jag duscha och sen sova för som sagt är jag ap trött..

Last day in my sunny paradise

 

 


Sista dagen idag , så försöker ta vara så mycket som möjligt av de lilla av solen som ja har kvar för sen måste jag åka tillbaka till regniga och kalla Sverige .. Men ja får träffa alla friends igen vilket är ett enormt +!


Im just a summer kinda girl

För jag vill inte lämna mitt paradis

Harry P


Ni har ju redan sett min Peeta t-shirt, men de inte många vet är att jag faktist köpte en Harry Potter t-shirt inne på universal (island of adventures)! Och nej mitt ansikte fastnade inte på bilden, oerhört syynd...

Peeta Mellark

Kunde inte blogga igår för ja kom hem så sent och då ville jag bara soova! Men igår låg vi iallafall på stranden och schteekte sen drog vi hem åt och vid 5 åkte vi till westfield mall i brandon för o shoppa! Vi var där ända tills de stänga dvs kl 9. Sen innan vi åkte köpte vi subway och tog med. Kan lägga upp bilder på det jag köpte sen.

Lite halv ful/awkward bild haha men ah. Tvingade in Pappa på hot topic så jag kunde köpa den. Kunde  inte lämna utan att köpa den, de gick bara inte. bäste t-shirt & bäste Peeta <3

My nightmares are usually about losing you

Tumblr_m269uoplqg1qjuevro1_500_large
Tumblr_m1rq22d9sw1qf4k0jo1_500_large
the Hunger Games.

Islands of adventure

Igår var alltså jag och min kusin Fanny på Universal, och det var lika awesome som det var förra gången!
Vi åkte allting och jag åkte t.om. harry potter grejen i slottet även fast jag tycker den är jätte läskig.
De va inte farligt mycket köer de va ungefär 10-30 min på de flesta vi åkte, man har ju hört om folk som åkt dit så har det varit 1 timma kö till allting.
Vi gick runt där från 9 på morgonen till 5 på kvällen så man var verkligen helt slut sen när man åke hem.
Kunde dock inte ta några bilder för fick inte med mig min kamera för jag kunde inte ta med mig någon väska, vilket var väldigt synd för de finns mycket att ta kort på.
Känner nu att jag inte alls skulle ha någonting emot att åka tillbaka idag.. de är så otroligt underbart roligt att åka karuseller!

hulken ! sjukt rolig

Universal

Igår låg vi som vanligt på beachen hela dagen, och sen gick vi ut och käka på en resturang. Just nu sitter jag och äter frukost kl är bara 6 på morgonen här så är rätt trött .. Men var tvungen att gå upp tidigt för att vi ska hinna komma fram till universal tidigt !! Sjukt kul ska de bli :)!


shopping

Två linnen jag köpte inne på American Eagle. Köpte även tre t-shirts ett till bas linne och en tunn hoodtröja på samma ställe.

Har äntligen köpt ett par ersättare till mina gamla sunkiga vita converse! + Att jag hittade ett par högskaftade Korallfärgade som jag har letat så länge efter, så jag var bara tvunga att köpa de! Kan även tillägga att dina röda Emily är kirrade !

cloudy day

 

Bild från några dagar sedan från min instagram.

 



 

Idag var det tyvär inte lika bra väder här så vi bestämde oss för att åka till ellenton, vilket är en stor outlet där det finns massor olika affärer. Va där i 5 timmar ungefär sen stack vi till subway och käka. Nu sitter jag vid tv'n och kollar på NCIS.

 


hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar


Most of the problems in life comes because of two reasons:
We act without thinking & we Think without acting

if you're lucky enough to be at the beach, you're lucky enough

Solade och badade vid stranden hela dagen igår. och idag blir det samma. Har inte direkt så mycket att skriva för jag solar bara hela dagarna. igår satt vi på sandbar i 4a timmar för vi fick vänta två timmar innan vi fick ett bord.. Men de gjorde inte så mycket vi satt vid drack cola vid stranden och kollade på solnedgången.




Sol

 

 


känslan när du vaknar upp och det ser ut såhär ute! Ja iallafall kom som sagt fram igårkväll och packade bara upp och somnade sen för alla var jätte trötta efter att ha suttit på en flygplats hela dagen.

 

Nu är jag själv hemma för mamma pappa och david är och handlar. Ska väll gå ner till stranden sen när vi ätit frukost och så!  Saknar alla vänner väldigt mycket, även fast jag bara varit borta i några dagar saknar man att bara kunna smsa som man vill och man kan inte snacka med vännerna så ofta som man kanske vill.. fast om två veckor får jag äntligen se dem igen! <3

 


DC


Lite bilder från när vi var i Washington och kollade på alla monument. Försökte ladda upp mer men det gick inte..

florida

har varit välldigt dålig uppdatering här känner jag och det måste ändras för annars vet jag en vän som kommer kicka mitt ass när jag kommer hem ;)(emily) iallafall kom vi precis till huset vi ska bo i under de här två veckorna ! huset är jätte mysigt! lägger upp bilder imorgon för jag är jätte trött oxh jag bloggar från ipaden och där har jag inga bilder :)


RSS 2.0